VERZENDKOSTEN EN BETALEN

Verzendkosten (Nederland)
Bij vooruitbetalen en betaling met iDEAL brengt Ledertotaal boven een orderbedrag van €45,00 geen verzendkosten in rekening (acties en aanbiedingen uitgezonderd). Bestelt u voor minder dan €45,00 dan berekenen wij slechts €2,95 verzendkosten.

Wij verrekenen de verzendkosten niet in de productprijs, zoals dat gebeurt bij de meeste webwinkels. Wij berekenen de verzendkosten los per bestelling zou houden we de kosten transparant. Bijkomende voordeel is dat klanten die meerdere artikelen bestellen niet voor elk product verzendkosten betalen, wel zo eerlijk!

Verzendkosten (België en Duitsland)
Voor leveringen naar België en Duitsland, zijn de verzendkosten €4,95. Is het orderbedrag hoger dan €45,00 dan betaald u geen verzendkosten.

Betalen met iDeal
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Bij het afrekenen van uw bestelling kiest u voor de betaalmethode iDeal. U selecteert vervolgens uw bank waar u online-bankiert. U wordt doorgeleid naar uw bank waar uw betaalopdracht klaar staat. Daarna volgt u de procedure zoals u gewend bent te volgen bij het internetbankieren van uw bank.

Betalen d.m.v. overboeken
Wilt u of kunt u niet betalen met iDeal, dan kunt u ook het factuurbedrag aan Lerenportemonnee.nl overmaken. U voert uw bestelling in en volgt daarna de stappen. U ontvangt per e-mail een orderbevestiging met uw ordernummer en het totaalbedrag van de bestelling. U dient daarna het totaalbedrag over te maken naar Fasttrack, IBAN nummer NL49RABO0151218196 onder vermelding van het ordernummer.

Na ontvangst van uw betaling nemen wij uw bestelling in behandeling en wordt deze dezelfde werkdag nog verzonden.

Betalen met creditcard
U kunt bij Lerenportemonnee.nl betalen met 2 creditcards: VISA en Mastercard. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server die uw creditcard gegevens versleuteld verstuurt.

Uw gegevens worden bij de creditcardmaatschappij geverifieerd, bij goedkeuring wordt uw bestelling meteen in behandeling genomen.

Betalen onder rembours (contant betalen bij aflevering)
Wilt u liever niet vooruitbetalen? Kies dan als betaalmethode rembours en betaal aan de pakketdienst bij aflevering van uw bestelling. De kosten voor deze verzend/betaalmethode bedragen €15,00.