RUILEN EN RETOURNEREN

Retourneren

U mag een geleverd artikel binnen veertien (14) dagen na ontvangst aan Lerenportemonnee.nl retourneren. Dit dient u te doen door gebruik te maken van het onderstaande retour formulier. Na invullen van het retourformulier ontvangt u van ons een retour nummer. Dit nummer heeft u nodig om een pakket te retourneren en dient duidelijk vermeld te worden op het retourpakket. Terugzenden is uitsluitend mogelijk in dezelfde verpakking. Het pakket dient door u gefrankeerd te worden; ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd. Het retourpakket kunt u verzenden met een pakketdienst naar keuze naar onderstaand adres. Het volledige order bedrag wordt binnen 14 dagen teruggestort op uw bank- of girorekening. U heeft 14 dagen de tijd om het pakket naar ons te versturen. Hebben wij het pakket eerder in ons bezet dan wordt het order bedrag binnen 2 werkdagen teruggestort op uw bank- of girorekening.

Levering van artikelen met (bedrijfs-) logo kunnen in geen enkel geval geretourneerd worden, aangezien deze speciaal voor de afnemer zijn geproduceerd.

Ruilen
U mag een geleverd artikel binnen veertien dagen na ontvangst ruilen voor een ander artikel. Dit kunt u doen door gebruik te maken van het onderstaande retour formulier. Na invullen van het retour formulier ontvangt u van ons een retour nummer. Dit nummer moet duidelijk vermeld worden op het retourpakket. Terugzenden is uitsluitend mogelijk in dezelfde verpakking. Het pakket dient door u gefrankeerd te worden; ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd. Het retourpakket kunt u verzenden met een pakketdienst naar keuze naar onderstaand adres.

LET OP: Het vervangende artikel wordt pas verzonden nadat wij het te ruilen artikel in goede staat hebben ontvangen.

Retouradres
Lerenportemonnee.nl
Sint Clemensdreef 2
5096BH Hulsel
Nederland


Wilt u een product retourneren?
Maak dan gebruik van onderstaand formulier.