LEVERTIJD EN VERZENDING

Levertijd
Wij streven er naar uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen te leveren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan laten we u dat direct weten. Bovendien wordt uw bestellingen binnen Nederland gratis verzonden!

Levertijd bij vooruitbetaling
Een bestelling kan ook voldaan worden middels een vooruitbetaling. Selecteer in ons bestelproces de betaalwijze ‘vooruitbetalen’. U ontvangt van ons een e-mail met onze betaalgegevens nadat uw bestelling is afgerond. Vermeld altijd het ordernummer in de betaalomschrijving. Bij deze betaalmethode moet u er rekening mee houden dat de overschrijving 1 tot 2 werkdagen kan duren. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden.

Indien u niet thuis bent
Ben u niet aanwezig om het pakket in ontvangst te nemen? Dan ontvang u een bericht van de bezorger met een niet-thuiscode erop. Met deze code kun u dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar u het pakket de tweede keer wilt laten bezorgen. Maak u geen keuze, dan komt de bezorger de volgende dag terug voor een tweede bezorgpoging. Lukt het de bezorger niet om het paket te leveren bij de tweede bezorgpoging? Dan kun u het pakketje ophalen bij een PostNL afhaalpunt bij u in de buurt. Het adres staat op het bericht dat de bezorger voor u heeft achtergelaten. Mocht uw pakket langer dan 2 weken bij het PostNL afhaalpunt blijven liggen, dan wordt het pakket naar ons geretourneerd. Het orderbedrag wordt dan minus € 6,95 annuleringskosten binnen 2 werkdagen teruggestort op uw rekening nummer.

Afhalen
Het is helaas niet mogelijk uw producten af te halen.