LEVERTIJD EN VERZENDING

Levertijd
Lerenportemonnee.nl heeft een snelle bezorgservice. Bestelt u op werkdagen voor 13.00 uur met iDeal, creditcard of onder rembours, dan wordt uw bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

Levertijd bij vooruitbetaling
Bij vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor wij uw betaling hebben ontvangen. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden.

Bezorging op zaterdag
Bestellingen die vrijdag zijn verzonden worden door de paketdienst niet op zaterdag afgeleverd. Deze bestellingen worden op zijn vroegst maandag afgeleverd.

Indien u niet thuis bent
Wanneer u ten tijde van aflevering niet thuis bent, dan neemt de pakketdienst het pakket retour. De volgende werkdag volgt een tweede bezorgpoging. Bent u ook bij de tweede poging niet aanwezig, dan kunt u de volgende dag het pakket ophalen bij een van de service punten bij u in de buurt. Klik hier voor het dichtstbijzijnde service punt. Mocht uw pakket langer dan 14 dagen bij het service punt blijven liggen, dan wordt het pakket naar ons geretourneerd. Het orderbedrag wordt dan minus € 7,50 annuleringskosten binnen 2 werkdagen teruggestort op uw rekening nummer.

Afhalen
Het is helaas niet mogelijk uw producten af te halen.