HEREN PORTEMONNEES

De specialist in leren Heren Portemonnees

Heading

De heren portemonnee blijft boven aan de lijst van basisaccessoires staan. Je komt er nu eenmaal niet omheen, want je moet je geld toch ergens laten immers. Natuurlijk niet alleen je geld maar ook je betaalpassen, tankpas, ID-pas, rijbewijs, en klantenpassen moeten alle goed opgeborgen worden. Bij lerenportemonnee.nl vind je heel veel mooie, stijlvolle en tijdloze heren portemonnees. Of kies je toch liever voor een los creditcard etui samen met een kleine portemonnee, de keuze is aan jou. Een trendy leren heren portemonnee in zwart van bijvoorbeeld Tip: het merk Nick Tardan maakt ook onderdeel uit van onze uitgebreide collectie. In onze online shop verkopen uitsluiten heren portemonnees gemaakt van echt leer, wellicht overbodig om te zeggen, maar we vinden kwalliteit erg belangerijk!


Heren portemonnee kopen: welk model?
 

De naam portemonnee komt van het Franse porte monnaie, wat zoveel betekent als 'kleingelddrager' Een heren portemonnee is er eigenlijk maar in twee modellen, een low billfold (laag model) en een high billfold (hoog model). De grote verschillen zitten voornamelijk in de uitvoering en de grote van de portemonnee. Zo zijn er portemonnees met rits, dollarclip, Ketting en RFID bescherming. De modellen varieeren ook in hun binnen werk, zo zijn er herenportemonnees met een extra klep waar je overzichtelijk je pasjes in kunt bewaren. Ook vindt je zijnvakjes in de meeste portemonnees, waar je veel pasjes in kunt bewaren die je niet zo vaak gebruikt. Via ons filter systeem kunt je eenvoudig opzoek naar jou favoriete leren heren portemonnee. Kun je toch niet vinden wat je zoekt of heb je een vraag, neem gerust contact met ons op.


Kies jouw favoriete merk leren heren portemonnee!
 

Bij lerenportemonnee.nl besteden wij veel aandacht aan onze collectie. Wij leveren daarom alleen de beste merken die garant staan voor het beste kwaliteit en superveel gebruiksgemak. Ontdek de exclusieve lederen heren portemonnees van bekende merken en kies je favoriete model van Burkely, Nick Tardan, Patchi, Bloomsburry, Next Basic, Flexloop of Ledertotaal. Bij de merken in onze collectie zijn niet alleen creditcardetuis en portemonnees te vinden, maar ook Reis accessoires, Portefeuilles, ID mappen en Sleutel etuis. Naar welke portemonnee of assessore je voorkeur ook uit mag gaan, wij zorgen ervoor dat je hem zo snel mogelijk in huis hebt.
Als de portemonnee voorradig is en voor 13:00 wordt besteld, wordt deze de zelfde dag nog verzonden. Zo hoeft je nooit lang te wachten! Tevens wordt je bestelling franco geleverd boven de €25,- In de meeste gevallen is verzending dus gratis! Anders betaal je slecht €1,95 verzendkosten.
Als cadeautip hebben we ook dames portemonnees, leuk voor je vrouw of vriendin.
 

ONZE MERKEN

brand